BRU LANCEERT ‘PARELENDE TAFELS’, VIER CULINAIRE EVENTS OM VAN TE WATER-TANDEN!

19 juni, 2015

Kies samen met jouw vrienden een plekje uit aan Bru’s parelende tafel, en geniet van een heerlijk bereide maaltijd in een unieke setting!

Locaties:

  • 02 & 03/07 - MAS (Antwerpen): Vanop de negende verdieping geniet je van een bohemian sunset en verfijnde gerechten op het terras. De aankleding van de lange tafel, met vrolijke kussens en poefs, is even kleurrijk als de avondzon die op de achtergrond de Schelde induikt...
  • 19 & 20/08 - oogstfeest (Steenhuffel): In dit uitgestrekte veld, eigendom van Brouwerij Palm, kan je voor één keer idyllisch tafelen tussen de hopranken. De kok werkt met al het lekkers van eigen bodem, zoals bier. En daar hoort natuurlijk een smakelijke Bru bij, óf een frisse Palm Hop Select, gebrouwen met de hop van het veld waarin je zit!
  • 17 & 18/09 - serre (Hoeilaart): Deze keer plant Bru zijn eikenhouten tafel neer in een oude smeedijzeren serre in Hoeilaart, midden in de royale tuin van een landhuis uit de jaren ‘20. Verlekker je al maar aan het sappigste fruit en de krokantste groenten, want zij kapen de culinaire hoofdrol weg. Samen met aangepaste wijnen en een sprankelend glas Bru, natuurlijk!
  • 08 & 09/10 - Église Saint-Christophe (Luik): Hemelse gerechten om de hongerigen te spijzen, kardinaalrode wijnen om de dorstigen te laven. Dit wordt een diner bij kaarslicht om nooit meer te vergeten, want ook in de lucht zullen honderden kaarsjes voor een parelende candlelight sky zorgen.

Prijs: 45 euro (all-in)
Inschrijven: vanaf 15 juni op www.bru.be

Print deze pagina

Newsletter