Nationaal Foodservice congres

17 november, 2016

Wil je op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen binnen de Belgische foodservicemarkt? Op 24 november gaat de 8e editie van het Nationaal Foodservice Congres door. Het platform focust dit jaar op de raakvlakken tussen foodservice en retail.

Het congres wordt georganiseerd voor directie en management die op de hoogte willen blijven van de evoluties binnen de Belgische foodservicemarkt, zowel op vlak van horeca als catering. Tijdens dit congres komen de belangrijkste experten uit de markt samen en zoeken ze naar kansen om nieuwe impulsen te geven aan marktbewerking. Dit congres staat garant voor een ‘overdaad’ aan nieuwe inzichten en inspiratie! 

360°inzicht in F&B trends en ontwikkelingen

Hoe verandert het koop en consumptiegedrag op vlak van eten en drinken in België? De plaats waar consumenten producten willen kopen verandert ingrijpend. Kanalen vervagen, het aanbod transformeert en de spelregels worden anders.  

Up to Date foodservice marktcijfers

Het Nationaal Foodservice Congres is hét event waar inzicht wordt verschaft in de kanaalevolutie. In één ochtend bent u weer helemaal op de hoogte van wat er speelt in de boeiende wereld van de buitenshuisconsumptie 

Practical cases rond blurring channels in F&B

Bekende marketeers, conceptontwikkelaars en leading experts die actief zijn op het snijvlak tussen foodservice en retail komen aan het woord en geven hun visie op de toekomst.  

Programma

08u30: ontvangst

09u30: start event

13u30: einde + netwerklunch.

Praktische info

  • Datum: donderdag 24 november 2016
  • Locatie: Flanders Expo Gent
  • Bedrijven die lid zijn van het Foodservice Alliance nemen GRATIS* deel.
  • Niet-leden: 295 Euro excl. BTW per persoon.

*Bedrijven die lid zijn van Foodservice Alliance hebben GRATIS tickets volgens hun lidmaatschapspakket. (standard package: 3 gratis tickets, professional package: 5 gratis tickets). Extra tickets bestellen kan voor slechts 100 Euro per persoon.

Voor meer info: www.foodservicecongres.be

 

Print deze pagina

Newsletter