ONTDEK DE CULINAIRE TUINEN IN PARK VORDENSTEIN IN SCHOTEN

22 april, 2014

Park Vordenstein, een wandel- en kasteelpark gelegen te Schoten, wordt binnen enkele weken vervolledigt met culinaire specialiteiten. Binnenkort wordt dit park verrijkt met 4 000 m² culinaire tuinen waar je kunt genieten van de lekkere geur van gekweekte topkruiden en culinaire ingrediënten. Hierbij is het niet de bedoeling dat men van de tuinen zal eten, maar ze willen de wandelaar een leuke dagbesteding geven waar natuurbeleving, welzijn en het culinaire elkaar versterken.

Wim Maes, van Cook and Herb, is het brein achter dit creatief initiatief. Dit educatief project wordt daarbij ook ondersteund door topnamen zoals Peters Goossens, Sergio Herman, Viki Geunes, Roger Van Damme en Wouter Keersmaekers.

Vanaf 3 mei zullen de culinaire tuinen toegankelijk zijn voor het publiek in het Park Vordenstein. Op de openingsdagen kun je de culinaire kookdemonstraties van sterrenchefs bewonderen en genieten van een rondleiding door de culinaire tuinen. Daarbij krijg je de mogelijkheid om kruiden en specialiteiten aan te kopen, inschrijven voor de workshops in het park en de beste kook- en tuinadvies en tips krijgen.

Print deze pagina

Newsletter