Waalse chefs onthullen geheimen

28 januari, 2014

Generatie W: een organisatie van tien bekende Waalse chefs. Hun passie: Belgische gastronomie. Hun doel: de creativiteit en moderniteit van het culinaire in Wallonië in beeld brengen buiten onze grenzen.
Dit komt onder andere naar boven in het boek ‘Une terre, des hommes & des recettes’.  René Sépul geeft een portret weer van elke chef en diens innoverende technieken, gevolgd door zijn beste recepten met enkele regionale producten.
Maar Generatie W heeft ook andere initiatieven in petto: deelnames aan internationale evenementen, een samenwerking met het Palais de la Gastronomie van de Horecatel-beurs in maart en een internationaal culinair congres in Wallonië. De essentie van de Waalse keuken zal zeker in smaak vallen bij de Europeanen. 

http://www.renaissancedulivre.be/index.php/gastronomie/item/7040-une-terre-des-hommes-et-des-recettes
http://www.generationw.be/

Print deze pagina

Newsletter