WEX – MARCHE-EN-FAMENNE De Horeca-professionals zijn klaar voor Horecatel!

25 januari, 2018

Al meer dan 50 jaar lang zet Horecatel de toon in de sectoren van de horeca en de gastronomie. Van 4 tot 7 maart zullen ongeveer 420 exposanten, die zorgvuldig werden geselecteerd voor de kwaliteit van hun producten, hun infrastructuren en diensten, opnieuw bij elkaar komen voor deze afspraak, die traditioneel de eerste is van het nieuwe seizoen.  

Op Horecatel kunt u alles proeven, uitproberen, vergelijken, … De chefs zijn druk in de weer aan hun werkstations. Ze creëren er de smaken van morgen terwijl u, professionals, wordt verwelkomd door de leverancier die u graag zijn laatste nieuwigheden wil voorstellen. Tijdens een salon staat het menselijk contact centraal binnen een unieke en bevoorrechte commerciële benadering.

 

In 2017 mocht Horecatel 35.776 bezoekers verwelkomen en ook dit jaar is de beurs volledig “uitverkocht”. Dit is een bewijs van de vitaliteit en de uitstraling die het salon geniet bij professionals in het hele land. 

 

Een mix van sectoren in de 6 paleizen van WEX

 

Vijf paleizen zijn gewijd aan de sectoren van de Horeca, brouwerijen, grootkeukens, frituren, snackbars, … en een zesde is meer gericht op de gastronomie. Horecatel biedt dus een productmix die uniek is op de markt. Wat een rijkdom om hier de grootste brouwerijen van het land en de grootste namen uit de sectoren food en non-food, artisanale bieren, producenten van lokale en/of biologische producten allemaal bij elkaar te zien, en dan vooral aan de collectieve stands van Apaq-W en Saveurs du Luxembourg belge.    

Hoteluitbaters, restauranthouders, cafébazen, frituristen, traiteurs, beenhouwers, bakkers, chefs, gastronomen, … Op Horecatel vinden ze allemaal creatieve en performante oplossingen die aangepast zijn aan hun activiteitenprofiel.

Zij komen voor het eerst naar Horecatel

Horecatel kan rekenen op heel wat trouwe exposanten. Sommige van hen zijn al vele jaren aanwezig. Maar elke editie is ook een gelegenheid om nieuwe leveranciers en hun nieuwe merken en producten te verwelkomen.   Dit jaar zijn dat onder andere:  

Pepsico Belux, food- en non-foodproducten voor de Horeca, 
Orangina Schweppes Belgium
Naturelle Literie
Royco-Devos Lemmens

Valhrona, dat een comeback maakt

In Paleis 3, gewijd aan de brouwerijen

  • Brasserie Caulier
  • Palm Belgian Craft Brewers
  • Brasserie Elfique
  • Brasserie des Légendes
  • KDU.C, Bier van hoge gisting

 

Bekijk de volledige lijst van de exposanten en bereid uw bezoek efficiënt voor via de website horecatel.be   

We leven in een tijd waar elke minuut telt en daarom is het belangrijk dat u uw bezoek aan een beurs goed voorbereidt. De nieuwe website www.horecatel.be is een handig hulpmiddel om uw contacten ter plaatse te optimaliseren. Bekijk er de volledige lijst van aanwezige ondernemingen, selecteer de producten en exposanten die u interesseren en maak alvast een “selectie” dankzij een systeem met favorieten dat u uw lijst met exposanten kan doorsturen per e-mail of rechtstreeks in pdf.

 

 

 

Print deze pagina

Newsletter