Wijn drinken én ervoor betaald krijgen: dé droomjob voor iedere wijnliefhebber!

10 november, 2020

Rueda heeft jouw hulp nodig en is op zoek naar een getalenteerde wijnliefhebber. Heb jij altijd al ‘winefluencer’ willen zijn? Weet jij jouw volgers te inspireren met je content? Ben jij gek op witte wijn en mag iedereen dit weten? Dan is Rueda op zoek naar jou!

Wijnregio Rueda daagt jou van 1 t/m 15 december uit jouw liefde voor Rueda wijnen te delen op Instagram. De winnaar wordt gekozen door een vakjury, die  let op de kwaliteit van de content, jouw persoonlijke touch en natuurlijk pakkende captions. Er is geen limiet aan het aantal posts dat je kunt plaatsen – meer posten kan je kansen zelfs vergroten!

Zo word jij onze winefluencer

Volg de nieuwe Instagram pagina van @ruedawijnen. Plaats jouw inspirerende Rueda winefluencer content, tag @ruedawijnen en gebruik #TasteRueda. 

Jij bent altijd online, met name op Instagram. Jij bent gek op het creëren van unieke, inspirerende content en je weet precies waar je volgers blij van worden. Niet te vergeten, je bent 18+. Maar bovenal drink je graag een goed glas (witte) wijn en deel je jouw enthousiasme en kennis!

Klik hier voor alles over de wedstrijd en de voorwaarden.

Print deze pagina

Newsletter