Exclusieve trip naar Casa Martini en Gastronomisch Turijn

15 januari, 2018

Partner

Exclusieve trip voor Dolce Partners en Ambassadeurs naar de moeder van alle Vermout: Martini.

PROGRAMMA

 

15 Januari  2018

  • Vlucht Ryanair Businessclass van Charleroi 11.30 - aankomst in Torino omstreeks 13.00
  • Transfer naar hotel
  • Verblijf in Grand Hotel Sitea. Dit hotel is gelegen in het hart van Risorgimento Turijn, net buiten de centrale via Roma en Piazza San Carlo, op wandelafstand van het Piazza Castello. Het hotel werd in de vroege jaren 1900 gebouwd en voorzien van een traditioneel merk van gastvrijheid.  
  • Lunch - Aperitivo in  " Eataly " eerste Eataly concept in de wereld. Hier krijgen we een tour met gids en lunch met lokale streekgerechten
  • 20.00 uur  Piemontees diner in  Restaurant Carignano

 

16 Januari 2018

  • Ontbijt
  • Rit naar Pessione
  • ​Bezoek aan Casa martini Pessione
  • 10.00 Welkom @ Terrazza Martini
  • 10.15 Bezoek aan Mondo Martini
  • ​11.00 Maak je eigen Vermouth in het Martini Bar Academy
  • 12.30 Martini Mousserende wijn proeverijen (Proseco, Asti, Rose, Brut)
  • ​13.00 Lunch in Martini Terrazza
  • ​14.00 Bezoek aan Martini Production
  • ​15.00 Mixologie Masterclass met 2015 Martini Grand Prix-winnaar, Walter Gosso
  • ​16.00 uur Bezoek aan Martini winkel
  • Terug naar Torino
  • Diner in * Michelin  restaurant  met uitzonderlijke  klassieke service  en charme . Inspiratie van

Piemontese keuken modern gebracht DELCAMBIO

 

17 Januari  2018

  • Ontbijt en Bezoek aan het Center of Open Innovation Torino, de innovatieve denktank die het locale ecosysteem van Turijn in een stroomversnelling wil brengen
  • Transfer naar de luchthaven
  •  13.25 Businessclass Ryanair - aankomst 14.55 

 

PRAKTISCH

  • Prijs: 1176 € (dubbele kamer), 1437 €  (enkele kamer) - prijzen incl. BTW, maaltijden en wijn 
  • De prijzen kunnen variëren afhankelijk van het moment van het boeken van de vlucht.
  • Dolce zorgt dat hun klanten een uitzonderlijke ervaring hebben en kan het programma aanpassen voor het goed van hun klanten
  • Voor meer info: jan@dolcemagazine.be of tel / 0474 54 04 66   of boek hier

 

https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=112237&point_of_sale_id=12392

 

Print deze pagina

Newsletter