WORD DOLCE AMBASSADEUR

Dolce-ambassadeur zijn is een privilege, een uniek VOORDEEL waarmee u lid wordt van de internationale Dolce World Community. Hierdoor krijgt uw zaak extra cachet en trekt u nieuw cliënteel aan.

Uw voordeel

Publiciteit Dolce Magazine

U krijgt 1/8 pagina publiciteit in Dolce Magazine met inspirerende foto van uw team en de inrichting van uw zaak. Bovendien kan u een persoonlijke quote toevoegen waardoor onze lezer u onmiddellijk zal opmerken. Ook adres, locatie en website worden weer gegeven.

UW VOORDEEL: Uw zaak wordt opgemerkt en kenbaar gemaakt in ons 3-talig magazine Dolce World met een oplage van 16.500 exemplaren en dit met verdeling in zowel België als buiten de landsgrenzen.

Publiciteit Dolceworld.com

U krijgt vermelding op onze website als Dolce-ambassadeur met:

  • doorklik naar eigen website via afzonderlijke URL met uw eigen pagina
  • mogelijkheid een eigen promo toe te voegen voor alle Dolce Club leden

UW VOORDEEL: U krijgt de mogelijkheid voortdurend te worden geraadpleegd door minstens 3.000 bezoekers per week op de Dolce World website. Met de promotiemogelijkheid kan u extra klanten motiveren om uw zaak te bezoeken.

Publiciteit Dolce nieuwsbrief

U wordt als ambassadeur eenmalig in de Dolce nieuwsbrief in de kijker gezet en dit met onmiddellijke doorklikmogelijkheid naar uw eigen website.

UW VOORDEEL: U krijgt de unieke mogelijkheid om snel en direct een selectieve doelgroep van 30.000 foodies te bereiken en dit met een directe call-to-action naar uw eigen website.

80 Ex Dolce magazine

U krijgt 80 exemplaren van Dolce Magazine (met 
een marktwaarde van 800 euro) gratis per 
verschijning
in taal naar keuze. 

UW VOORDEEL: U krijgt de mogelijkheid permanent deel uit te maken van de Dolce World Community. Deze magazines kan u bovendien gebruiken om eigen marketingacties te ontwikkelen.

VIP @ Dolce Events

U hebt prioriteit als Dolce-ambassadeur op alle 
activiteiten georganiseerd door Dolce World. 

Prijs

480 euro per editie exclusief 
BTW . 

 

Print deze pagina

Newsletter