Anobesia
Zeer verfijnde keuken en fantastische wijnselectie. Maître Rôtisseur en Sommelier van de Chaîne des Rotisseurs
Lees meer
Onze Dolce-ambassadeurs geven elke dag het beste van zichzelf om de Belgische gastronomie op de kaart te zetten. Als Dolce-clublid krijgt u bij deze voortrekkers van onze culinaire driekleur exclusieve voordelen.
Zeer verfijnde keuken en fantastische wijnselectie. Maître Rôtisseur en Sommelier van de Chaîne des Rotisseurs
Lees meer
Resto-boutique
Lees meerCreaties Boordevol aroma's
Lees meerEerlijke Keuken top verhouding kwaliteit/ prijs
Feestzaal – traiteurdiensten – Afhaal
De rode draad door de keuken van Ten Dauwe is een klassieke keuken met top producten ,
waar de keuken “ ambacht “ en kwaliteit primeert.
In onze feestzaal en traiteurdiensten serveren we mooie menu’s met top producten aan een betaalbare prijs.
Maître Rôtisseur van de Chaines des Rôtsseurs , Mastercook of Belgium , Northsea Chef
Lees meer
Zeer verfijnde keuken , * sterwaardig
Lees meerKoffie, gastvrijheid en gastronomie bij Annelies & Bart Ysebaert.
Hôtelier de La Chaîne des Rôtisseurs
Lees meerTop adres in de Ardennen.
Op vertoon van jouw Dolce Clubkaart gratis een Ardense Koffie.
Lees meerLe Comptoir de Marie de Tapas " place to be ". Maxence Paris tovert bereidt er achter zijn fornuis
zuiderse tapas met toetsen uit de wereldkeuken.
Lees meerFrederik Deceuninck kiest voor een eigentijdse keuken op een klassieke achtergrond.
Lees meerFrancesco Gioffreda is een jarenlange gepassioneerde Bio wijnmaker.
Lees meerGloednieuwe Lys d’Or meteen een schot in de roos
Amper 5 maanden is restaurant Lys d’Or van Ignace Wattenberge open en hij wordt al onder de lof bedolven.
Lees meerSander gaat voor speels culinair met een twist.
Lees meerSuper relax , maar zeer lekkere gezonde keuken en dranken.
Als Dolce Clublid geniet je op vertoon van jouw Clubkaart van een glas huisgemaakte limonade .
Lees meerAan de prachtige Damse Vaart in Damme vind je Restaurant en Hotel Noorderlicht.
Chef Ludovic Allemeersch en de charmante gastvrouw Liljana Leko runnen deze zaak met veel liefde, zorg en een fikse dosis Albanese warmte.
Ingrediënten die de klassieke Belgische keuken die hier wordt geserveerd, net dat tikkeltje extra geven.
Dolce Clubleden ontvangen bij vertoon van hun Dolce Clubkaart een gratis aperitief op basis van Rodenbach of Gin, naar keuze.
Lees meerRené Mathieu, van plukker tot zaaier
Als kleine jongen ging René Mathieu aan de grote hand van zijn grootvader, die boswachter was, mee op verkenning in het bos. Hij leerde er de bomen en typische geuren kennen, maar ook planten, kruiden en … hun wortels. ‘s Avonds, bij thuiskomst, bereidde zijn oma er iets lekkers mee of gebruikte ze om er een van haar familierecepten mee te verfijnen.
Lees meerDeLy's. "De" van Desmedt Thierry en "Ly" van Lybeert Véronique. Zo eenvoudig kan het zijn. Samen klinkend als het Franse "délice", wat hier perfect op zijn plaats is.
Lees meerBistro JETT is de verwezenlijking van chef Dries Huisseune en gastvrouw Sarah Deputter, gelegen in het polderland achter Knokke-Heist.
Als u weet waarvoor JETT staat, dan begrijpt u meteen welk concept zij voor ogen hadden: “Just Enjoying Time Together”… en daarmee is alles gezegd!
Lees meerMascotte is al jarenlang een gevestigde waarde in Knokke en uniek doordat zij onderdeel is van Grand Casino Knokke. Het restaurant onder leiding van topchef Christian Van den Ouden biedt culinaire hoogstandjes aan. Chef Christian heeft zijn strepen ruimschoots verdiend in de gastronomische wereld en is ridder in de orde Chaîne des Rotisseurs en aspirant lid van de prestigieuze Mastercooks of Belgium.
Lees meerThe facts are what we serve !
Van de 5 aspecten die invloed hebben op het ‘terroir’ vinden we de wijnmaker de belangrijkste.
Zijn ‘caractère’, visie, respect voor de natuur en de druif moeten terug te vinden zijn in het glas.
Puro is gespecialiseerd in wijnen uit klassiek Europa.
Zij onderscheiden ons door te werken met exclusiviteiten en onze grootste troeven zijn onze opleidingen en werkervaringen: Ter Groene Poorte, EVW (Vlaams wijninstituut), De Karmeliet, Oud Sluis, Comme Chez Soi. De zoektocht naar unieke wijnen is hun grote passie!
Lees meerBBQ Academy was de eerste, en is nog steeds de enige onafhankelijke, om in België BBQ workshops en teambuildings te organiseren. Onder begeleiding van een ervaren bbq chef gaan de deelnemers actief aan de slag rond en met de vuren. Dit doen we zowel op onze eigen locatie maar ook op verplaatsing.
Davy, eigenaar van de BBQ Academy, is tevens een specialist inzake bbq toestellen en accessoires.
B's Smoke & Fire zorgt voor de smakelijke toets op jouw feest of event!
Lees meerStievieWonderTours is het reisbureau van Kathleen Aerts (voormalig K3-lid) en haar man Steven. Zij wonen in Zuid-Afrika en zijn zelf verzot op reizen. Met die kennis stellen we ongeëvenaarde kwaliteitsreizen naar Afrika samen. Volledig in eigen beheer en met kennis van zake.
Lees meerGenieten van hedendaagse en moderne gerechten in een gezellig en sfeervol kader.
Als chef heb ik vooral aandacht voor de seizoens - en streekproducten en klassiekers.
Wij hebben eerbied voor onze producten en streven naar culinair genot.